Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Половинкинська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04337535) був реорганізований і увійшов до складу Старобільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Поздоровлення з Днем фермера

Шановні фермери!

     18 червня 2020 року Президент України Володимир Зеленський  підписав указ №234/2020 «Про День фермера». Даним наказом установлено, що кожного року 19 червня в Україні буде відзначатися День фермера.

     Сьогодні фермери і фермерство – це навіть не професія,  а спосіб життя людей, які не мислять себе без землі, без пшеничного поля і вранішнього сонця, що сходить над рідним селом.

         Сердечно вітаємо Вас із професійним святом – Днем фермера. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії - хлібороба й годувальника залишаються для всіх взірцем.

          Нехай Ваша тяжка праця продовжує приносити Вам шану від людей і добробут родині!

       Бажаю Вам гарного врожаю, фінансових здобутків, процвітання, нехай обходять Вас стороною природні стихії та інші негаразди, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті і благополуччі.

           Зі святом Вас, шановні фермери!

 

           Половинкинський сільський голова Анжела Сергієнко

 

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *