Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Половинкинська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04337535) був реорганізований і увійшов до складу Старобільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Працю людей потрібно шанувати!

Працю людей потрібно шанувати!

Щодня Половинкинська сільська рада докладає максимум зусиль для досягнення позитивних змін у соціальному, економічному та культурному розвитку  населених пунктів нашої громади.

Одним з важливих напрямків роботи є благоустрій сіл громади. У цьому напрямку зроблено вже дуже багато, наприклад в належному стані утримуються сквери, меморіали та пам’ятники.

Проте, не всі дбайливо відносяться до цієї роботи.

Ось така неприємна картина чекала на нас вранці 22 червня (фото додаються).

Всі розуміють, що прийшло літо і люди прагнуть як найбільше часу проводити на свіжому повітрі, але це не має впливати на життя інших людей. Якщо ви влаштували «нічні посиденьки», то будьте люб’язні не залишайте після себе такі купи сміття.

Сквер в центрі – це свого роду візитівка села, яку потрібно підтримувати в презентабельному вигляді. Це не тільки завдання сільської ради, це  також і завдання для кожного мешканця, адже працю людей потрібно цінувати.

Тому, давайте усі разом працювати на благо нашої громади та поважати одне одного!

 

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *