Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Половинкинська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04337535) був реорганізований і увійшов до складу Старобільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Роботи з реконструкції та капітального ремонту лікувальних закладів на території Половинкинської громади завершаться до кінця року

   

У 2020 році Половинкинській об’єднаній територіальній громаді вдалося залучити кошти на соціально-економічний розвиток громади у розмірі 3 млн 308 тис грн.

Значна частина коштів, які були виділені з державного бюджету, а саме 2 млн 189 тис грн, спрямована на виконання робіт з реконструкції будівлі Новоселівського та капітального ремонту Титарівського фельдшерських пунктів.

Освоєнням коштів, які надійшли на виконання зазначених робіт, займалося комунальне некомерційне підприємство «Старобільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Старобільської районної ради», оскільки дані лікувальні заклади підпорядковуються цьому підприємству.

На даний час ремонтні роботи ще тривають, але вони вже на завершальному етапі.

Зі слів головного лікаря комунального некомерційного підприємства Олександри Антоненко роботи мають бути завершені до кінця цього року.

Також кошти субвенції виділялися і на вуличне освітлення сіл Половинкине та Новоселівка. У цьому році освоїти їх не вдалося, бо на рахунок сільської ради вони надійшли наприкінці грудня.  

Освоєння коштів розпочнеться у 2021 році, передувати цьому буде оголошення тендерних процедур на відбір виконавців робіт.

Мешканці Половинкинської об’єднаної територіальної громади щиро вдячні Народному депутату України Максиму Ткаченку, завдяки якому і вдалося залучити кошти на розвиток сільської громади.

 

 

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *