Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Половинкинська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04337535) був реорганізований і увійшов до складу Старобільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Відбулася 12 сесія Половинкинської сільської ради

21 жовтня відбулася 12 сесія Половинкинської сільської ради.

До порядку денного засідання сесії сільської ради було включено питання щодо виділення коштів на забезпечення дільничних виборчих комісій дезінфікуючими (антисептичними) засобами та засобами індивідуального захисту членів виборчих комісій.

Для забезпечення трьох дільничних комісій, які розташовані на території Половинкинської ОТГ, було виділено майже 5 000 грн. Розмір виділених коштів розраховано виходячи з кількості виборців, які проживають на території громади та кількості членів виборчих дільниць. За дану пропозицію депутати проголосували одноголосно.

Крім того, було озвучено інформацію щодо потреби у виділенні 11 000 грн на придбання вищезазначених засобів для районної виборчої комісії. Проте жодних розрахунків щодо виділення коштів до сільської ради не надходило. У зв’язку, з цим депутати не підтримали дану пропозицію.

Дякую депутатам за оперативність, активну та плідну роботу.

 

 

 

 

 

 

 

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *